Skip to main content
Tiimi

Eläinlääkäriasema Onni

Eläinlääkäriasema Onnin kantava ajatus on tarjota ammattitaitoista, laadukasta ja lämminhenkistä palvelua eläimesi parhaaksi. Keskustelemme mielellämme erilaisista hoitovaihtoehdoista, jotta eläimesi hoito voidaan suunnitella yksilölliset tarpeet huomioiden.

Potilasturvallisuus on yksi tärkeimmistä lähtökohdista hoitotoimenpiteitä suunniteltaessa. Vastaanottomme on kattavasti varusteltu nykyaikaisella laitteistolla, joka mahdollistaa monipuolisen palvelutarjonnan niin peruseläinlääkinnän kuin erikoiseläinlääkinnänkin osalta.

Korkeatasoiset palvelut turvataan jatkuvalla ammatillisella kouluttautumisella ja hyvällä kollegayhteistyöllä ympäri Suomen. 

Hoitotiimi

Jenni Runnakko on tehnyt pitkään eläinlääkärin töitä Kuusamossa sekä pieneläinten että tuotantoeläinten parissa. Hän tuntee hyvin paikalliset eläinlääkintäpalveluiden tarpeet ja haasteet. Pitkät välimatkat hidastavat ja hankaloittavat eläinten avun saamista. Vihdoin on Onni tuoda laajemmat eläinlääkäripalvelut paikallisten ja matkailijoiden lähettyville. 

Jennin sydäntä lähinnä ovat liikkuvat ja urheilevat koirat; metsästyskoirat, valjakkokoirat, agilitykoirat, paimentavat työkoirat… ja hän tutkii ja hoitaa mielellään mm. erilaisia tuki- ja liikuntaelinsairauksia. Kuitenkin kaikilla eläimillä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liikkumisen lisäksi kuuluvat ruokinnalliset tarpeet sekä ennaltaehkäisevä perusterveydenhuolto rokotuksineen ja hammashuoltoineen. Lisäksi Jenni on perehtynyt myös pieneläinten sisätauteihin ja niiden hoitoonkin vastaanotolla on hyvät mahdollisuudet. Uusimpana aluevaltauksena on kouluttautuminen pieneläinten hammashoitoihin.

Vapaa-ajalla Jenni urheilee ja liikkuu mieluiten luonnossa suksin, lenkkarein tai vaelluskengin ja harrastaa koirineen agilityä. Perheeseen kuuluvat lasten ja miehen lisäksi kaksi työlinjaista australiankelpietä.

Annika Käkelä on klinikkaeläinhoitajan työssä uransa alussa, mutta hän työskentelee Onnin hoitotiimissä jo ammattilaisen ottein. Hänet tapaatte yleensä ensimmäisenä saapuessanne tai soittaessanne Onniin. Annikan työskentelystä välittyy lämpö ja ystävällisyys niin potilaita kuin omistajiakin kohtaan. Hän on työssään tarkka ja huolellinen sekä kertoo pitävänsä monipuolisesta klinikkaeläinhoitajan työnkuvasta Onnissa.Vapaa-aikana Annika harrastaa lentopalloa ja nauttii ulkoilma-aktiviteeteista kahden lapsen ja miehensä kanssa. Lisäksi kotona asustaa kaksi vuohta.

Lisäksi vastaanotolla on avustavissa tehtävissä myös muuta henkilökuntaa tarpeen mukaan. 

Ansku

Anna-Mari eli tutummin Ansku on tiimimme tuorein jäsen. Ansku opiskelee oppisopimuksella klinikkaeläinhoitajaksi. Rauhallinen ja empaattinen Ansku osallistuu kaikkiin klinikkaeläinhoitajan työtehtäviin opintoihin liittyvien painotusten mukaisesti. Hän on halukas oppimaan uutta ja syventämään ammattitaitoaan monipuoliseksi ja huolelliseksi osaajaksi.

Vapaa-ajallaan Ansku pitää uimisesta ja kotikuntoilusta. Hän nauttii yhteisestä puuhailusta avopuolison ja kahden lapsen kanssa.

Eläinlääkäriasema Onni logo

Sanalla Onni on monta merkitystä. Eläinlääkäriaseman omistajalle se tarkoittaa hyvää ja lämminhenkistä työyhteisöä, joka palvelee ilolla. Asiakkaillemme haluamme olla paikka, jonne on hyvä ja helppo tulla niin ennaltaehkäisevän terveydenhuollon kuin sairaanhoidollistenkin asioiden takia. Pieni tiimimme on joustava ja tarvittaessa voimme hoitaa eläimiä myös kotikäynneillä. Hoidamme mielellämme sekä paikallisia että kauempaa tuleviakin eläimiä.

Ennen kaikkea Onni on eläimesi parhaaksi!

Eläinlääkäriasema Onni Oy

040 679 7107, info@elainlaakariasemaonni.fi, Maaseläntie 9 A 1, Kuusamo
Y-tunnus 3242294-5